66ww

23 Haziran 2022 Perşembe günü proje kapanış toplantımız projemiz iştirakçi kurumları, paydaşlarımız ve konuklarımızın geniş bir katılımı ile gerçekleşti.
Toplantımıza Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Başkan Yardımcısı ve Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği (Sür-Koop) Genel Başkanı Ramazan ÖZKAYA, Avrupa Kooperatifler Birliği Temsilcisi Mathilde DELABIE, Rize İl Tarım İl Müdürü Murat GENÇ ve İl Müdür Yardımcısı Selda DALGIÇ ile İl Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Fatma KARABULUT, Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği (Sür-Koop) Genel Başkan Yardımcısı ve S.S Artvin-Rize Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Barış ZAMAN, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Rize Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Dr. Fatih ÖZDEMİR ile yerelde bulunan projemiz faydalanıcısı kooperatif temsilcileri ile konuklar iştirak ettiler.

Proje Koordinatörümüz Prof. Dr. Göktuğ DALGIÇ’ın açılış konuşmalarının ardından İtalyan proje ortağı Halieus Proje koordinatörü Gabriele VERGINELLI tarafından İtalyan ve Türk Kooperatifleri arasındaki karşılıklı desteklerden ve geçmiş dönem Türkiye İtalya arasında yapılan işbirliği ile proje çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Proje Yerel Kooperatif Uzmanı Ahmet TAN tarafından proje faaliyetleri hakkında yapılan genel sunumun ardından, proje kapsamında oluşturulan ağ oluşumu hakkında S.S. Ebruli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hülya CERRAHOĞLU tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu. Ramazan ÖZKAYA ulusal kooperatifler ağı ve Türkiye’de kooperatifçilik ile kooperatifçiliğin önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Mathilde DELABIE yaptığı konuşma ile Avrupa’da kooperatifçilik ve kooperatifçiliğin desteklenmesi hakkında bilgiler verdi. Yerelde bir kooperatif başarı örneği olarak Gündoğdu Su Sporları Merkezinin kurulumu ve oluşum süreçleri kooperatif başkanı Bilgin KOPUZ tarafından anlatıldı. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Rize Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Dr. Fatih ÖZDEMİR tarafından kalkınma ajansları ve kamu desteklerinin kooperatiflere olan katkılarından bahsedildi. Proje kapanış toplantımız soru cevap ve proje koordinatörümüz Prof. Dr. Göktuğ DALGIÇ’ın katılımlarından ötürü herkese teşekkürleri ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdirildi.

Yorumlar

Bu yazı yorumlara kapalı

Yorum Yapın !